Nabeschouwing Castellón - Osasuna (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Castellón het zondag 7 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi Castalia in Castellón de la Plana.

Via de Castellón - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Castellón - Osasuna (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Castellón en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Osasuna. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Osasuna dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 108e minuut door José Manuel Arnáiz, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Osasuna dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter José María Sánchez Martínez af en was het Osasuna die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Castellón - Osasuna 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Castellón - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Alberto Jiménez Castellón
17' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Dick Schreuder Castellón
37' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Iago Indias Castellón
46' Wissel Castellón Wissel Josep Calavera voor Sergio Dueñas Ruiz Castellón
46' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Lucas Torró Osasuna
65' Wissel Osasuna Wissel Rubén Peña voor Nacho Vidal Osasuna
72' Wissel Castellón Wissel Gervane Kastaneer voor Manu Sanchez Castellón
72' Wissel Castellón Wissel Raúl Sánchez voor Salvador Ruiz Castellón
75' Wissel Castellón Wissel Daniel Villahermosa voor Josep Calavera Castellón
78' Wissel Osasuna Wissel José Manuel Arnáiz voor Kike Barja Osasuna
78' Wissel Osasuna Wissel Aimar Oroz voor Darko Brašanac Osasuna
89' Wissel Osasuna Wissel Ante Budimir voor Raúl García Osasuna
89' Wissel Osasuna Wissel Jesús Areso voor Rubén García Osasuna
100' Wissel Castellón Wissel Jeremy de León voor Iago Indias Castellón
102' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Jeremy de León Castellón
105' Wissel Osasuna Wissel Jon Moncayola voor Pablo Ibáñez Lumbreras Osasuna
108' Doelpunt Osasuna Doelpunt José Manuel Arnáiz met assist van Jesús Areso Osasuna 0-1
112' Wissel Castellón Wissel Israel Suero Fernández voor Raúl Sánchez Castellón
114' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Daijiro Chirino Castellón
119' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Haris Medunjanin Castellón
119' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Ante Budimir Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Castellón - Osasuna
Opstellingen Castellón - Osasuna
De opstellingen van Castellón en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Castellón gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Castellón - Osasuna

Castellón en Osasuna spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Castellón en Osasuna elkaar treffen in de Copa Del Rey.