Nabeschouwing Chiclana - Villarreal (0-5) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 2 november 2023 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Chiclana het donderdag 2 november 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal del Chiclana in Chiclana de la Frontera.

Via de Chiclana - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chiclana - Villarreal (0-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Chiclana en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 0-5 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Manu Trigueros, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jorge Pascual op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee Manu Trigueros zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Manu Trigueros zette Villarreal even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Villarreal. Deze werd gescoord door Álex Baena in de 74e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juan Luis Pulido Santana en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Chiclana - Villarreal 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chiclana - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Villarreal Doelpunt Manu Trigueros met assist van Ilias Akhomach Villarreal 0-1
29' Gele kaart Chiclana Gele kaart voor Agustín Butrón Gómez Chiclana
31' Doelpunt Villarreal Doelpunt Jorge Pascual met assist van Ilias Akhomach Villarreal 0-2
43' Doelpunt Villarreal Doelpunt Manu Trigueros met assist van Carlos Romero Villarreal 0-3
46' Wissel Villarreal Wissel Adrià Altimira voor Carlos Romero Villarreal
46' Wissel Chiclana Wissel Raúl Sánchez Jiménez voor Samuel Fernández Chiclana
46' Wissel Chiclana Wissel Dani Guerrero voor Adrián Pascual Chiclana
46' Wissel Villarreal Wissel José Luis Morales voor Ilias Akhomach Villarreal
62' Wissel Chiclana Wissel Alberto Ramos voor Juan Argudo Chiclana
63' Wissel Villarreal Wissel Álex Baena voor Kiko Femenía Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel Diego Collado voor Jorge Pascual Villarreal
72' Penalty Villarreal Penalty Manu Trigueros Villarreal 0-4
73' Wissel Chiclana Wissel Alberto González Chust voor Agustín Butrón Gómez Chiclana
74' Doelpunt Villarreal Doelpunt Álex Baena Villarreal 0-5
82' Wissel Chiclana Wissel Diego Albero Ramírez Muñoz voor David Montero Fierro Chiclana
Video hoogtepunten en samenvatting Chiclana - Villarreal
Opstellingen Chiclana - Villarreal
De opstellingen van Chiclana en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chiclana gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chiclana - Villarreal

Chiclana en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chiclana en Villarreal elkaar treffen in de Copa Del Rey.