Nabeschouwing Ciudad Real - Antequera (1-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 17:30 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Ciudad Real het woensdag 1 november 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Antequera. De wedstrijd wordt gespeeld in Polideportivo Juan Carlos I in Ciudad Real.

Via de Ciudad Real - Antequera live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ciudad Real - Antequera (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Ciudad Real en Antequera is onder leiding van scheidsrechter Jorge Díaz Escudero geëindigd in een 1-3 overwinning voor Antequera. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Chema Núñez, waarmee Antequera met 0-1 de leiding nam. Antequera vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ale Marín op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Antequera, waarmee Ale Marín zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 61 minuten deed Carlos Jiménez iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ciudad Real werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Ciudad Real echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Antequera.

LIVE Ciudad Real - Antequera 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ciudad Real - Antequera teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Ciudad Real Gele kaart voor Rodrigo Gui Ciudad Real
38' Gele kaart Antequera Gele kaart voor Lautaro Marco Spatz Antequera
44' Doelpunt Antequera Doelpunt Chema Núñez met assist van Ale García Antequera 0-1
51' Doelpunt Antequera Doelpunt Ale Marín met assist van Destiny Antequera 0-2
54' Wissel Ciudad Real Wissel Diego Aguirre voor Álex Jiménez Ciudad Real
54' Wissel Ciudad Real Wissel Carlos Jiménez voor José Ramón Ciudad Real
57' Gele kaart Ciudad Real Gele kaart voor João Dias Ciudad Real
59' Doelpunt Antequera Doelpunt Ale Marín Antequera 0-3
59' Wissel Antequera Wissel Dalton Enokpa voor Ale García Antequera
61' Doelpunt Ciudad Real Doelpunt Carlos Jiménez Ciudad Real 1-3
62' Wissel Ciudad Real Wissel Tommaso Rossi voor Rodrigo Gui Ciudad Real
65' Gele kaart Ciudad Real Gele kaart voor Nacho Ruiz Ciudad Real
68' Gele kaart Antequera Gele kaart voor Destiny Antequera
69' Wissel Antequera Wissel Ruben Solano Sanchez voor Destiny Antequera
73' Gele kaart Ciudad Real Gele kaart voor Samuel Casais Ciudad Real
75' Wissel Ciudad Real Wissel Eduard Marian Calin voor João Dias Ciudad Real
75' Wissel Ciudad Real Wissel Martín Ross voor Samuel Casais Ciudad Real
78' Wissel Antequera Wissel Ignacio Pais voor Chema Núñez Antequera
86' Gele kaart Antequera Gele kaart voor Aitor Hidalgo Antequera
91' Gele kaart Ciudad Real Gele kaart voor Juan Durán Ciudad Real
96' Gele kaart Antequera Gele kaart voor Dalton Enokpa Antequera
Video hoogtepunten en samenvatting Ciudad Real - Antequera
Opstellingen Ciudad Real - Antequera
Voorbeschouwing Ciudad Real - Antequera

Ciudad Real en Antequera spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Díaz Escudero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ciudad Real en Antequera elkaar treffen in de Copa Del Rey.