Nabeschouwing Compostela - Tenerife (0-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Compostela het woensdag 1 november 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Multiusos de San Lázaro in Santiago de Compostela.

Via de Compostela - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Compostela - Tenerife (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Compostela en Tenerife is onder leiding van scheidsrechter Germán Cid Camacho geëindigd in een 0-1 overwinning voor Tenerife. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Ángel Rodríguez, waarmee Tenerife met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Tenerife.

LIVE Compostela - Tenerife 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Compostela - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Tenerife Doelpunt Ángel Rodríguez met assist van Eladio Zorrilla Jiménez Tenerife 0-1
36' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Aitor Sanz Tenerife
47' Gele kaart Compostela Gele kaart voor Pablo Antas Compostela
55' Gele kaart Compostela Gele kaart voor Samu Araujo Compostela
63' Wissel Tenerife Wissel Aitor Buñuel voor Jeremy Mellot Tenerife
63' Wissel Tenerife Wissel Loïc Williams voor Yann Bodiger Tenerife
64' Wissel Compostela Wissel Juan Pablo Barros Campos voor Samu Araujo Compostela
64' Wissel Compostela Wissel Jordan Domínguez voor Parapar Compostela
64' Wissel Compostela Wissel Jaime Santos voor Pablo Antas Compostela
74' Wissel Tenerife Wissel Isaac voor Nacho Martínez Tenerife
79' Wissel Compostela Wissel Gonzalo Landeira Rodríguez voor Hugo Matos Compostela
83' Wissel Tenerife Wissel Jesús Belza Medina voor Alassán Tenerife
83' Wissel Tenerife Wissel Sergio González voor Eladio Zorrilla Jiménez Tenerife
90' Wissel Compostela Wissel Dani Varela voor Antón de Vicente Compostela
94' Gele kaart Compostela Gele kaart voor Álvaro Casas Compostela
Video hoogtepunten en samenvatting Compostela - Tenerife
Opstellingen Compostela - Tenerife
De opstellingen van Compostela en Tenerife zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Compostela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tenerife zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Compostela - Tenerife

Compostela en Tenerife spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Germán Cid Camacho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Compostela en Tenerife elkaar treffen in de Copa Del Rey.