Nabeschouwing Covadonga - Deportivo La Coruña (1-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 17:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Covadonga het woensdag 1 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Juan Antonio A. Rabanal in Oviedo.

Via de Covadonga - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Covadonga - Deportivo La Coruña (1-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Covadonga en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Imanol Irurtzun Artola geëindigd in een 1-3 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Deportivo La Coruña dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Nino, waarmee Covadonga met 1-0 de leiding nam. Deportivo La Coruña kwam in de 89e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Pablo Vázquez, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 115e minuut zette Lucas Pérez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Deportivo La Coruña de leiding in de wedstrijd nam.

Na 117 minuten werd de voorsprong voor Deportivo La Coruña vergroot nadat David Mella de 1-3 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Imanol Irurtzun Artola af en was het Deportivo La Coruña die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

LIVE Covadonga - Deportivo La Coruña 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Covadonga - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Covadonga Gele kaart voor Pablo Tineo Covadonga
32' Doelpunt Covadonga Doelpunt Nino met assist van Trabanco Covadonga 1-0
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Pablo Muñoz voor Retu Deportivo La Coruña
56' Gele kaart Covadonga Gele kaart voor Ariel Herrero Covadonga
56' Gele kaart Covadonga Gele kaart voor Nino Covadonga
64' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Pablo Martinez voor Ximo Navarro Deportivo La Coruña
64' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Salva Sevilla voor Diego Villares Deportivo La Coruña
67' Wissel Covadonga Wissel Nicolas Diaz voor Pelayo Avanzini Covadonga
68' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Lucas Pérez voor Jairo Noriega Deportivo La Coruña
78' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Martín Ochoa voor David Álvarez Deportivo La Coruña
78' Wissel Covadonga Wissel José Santullano voor Nino Covadonga
78' Wissel Covadonga Wissel Endika Jiménez Moro voor Asier Gomes Covadonga
83' Wissel Covadonga Wissel Aitor Elena voor Pablo Tineo Covadonga
83' Wissel Covadonga Wissel Emilio Morilla voor Berto González Covadonga
85' Gele kaart Covadonga Gele kaart voor Emilio Morilla Covadonga
89' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Pablo Vázquez Deportivo La Coruña 1-1
90' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Paris Barandiaran voor Berto Cayarga Deportivo La Coruña
102' Gele kaart Covadonga Gele kaart voor José Santullano Covadonga
103' Wissel Covadonga Wissel Omar Álvarez voor Carlos Figar Covadonga
115' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Lucas Pérez met assist van Martín Ochoa Deportivo La Coruña 1-2
117' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt David Mella Deportivo La Coruña 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Covadonga - Deportivo La Coruña
Opstellingen Covadonga - Deportivo La Coruña
Voorbeschouwing Covadonga - Deportivo La Coruña

Covadonga en Deportivo La Coruña spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Imanol Irurtzun Artola en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Covadonga en Deportivo La Coruña elkaar treffen in de Copa Del Rey.