Nabeschouwing Elche - Girona (0-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Elche het zaterdag 6 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Girona (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Elche en Girona is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 0-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Daley Blind, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. Girona vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Yan Couto op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Girona.

LIVE Elche - Girona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Elche Gele kaart voor Pedro Bigas Elche
30' Wissel Girona Wissel Daley Blind voor Eric García Girona
37' Doelpunt Girona Doelpunt Daley Blind met assist van Jhon Solis Girona 0-1
64' Wissel Elche Wissel Josan voor Pedro Bigas Elche
67' Doelpunt Girona Doelpunt Yan Couto met assist van Portu Girona 0-2
75' Wissel Girona Wissel Artem Dovbyk voor Cristhian Stuani Girona
75' Wissel Elche Wissel Nicolás Castro voor Aleix Febas Elche
75' Wissel Girona Wissel Ibrahima Kébé  voor Jhon Solis Girona
75' Wissel Elche Wissel Sergio León voor Mourad El Ghezouani Elche
85' Wissel Girona Wissel Aleix García voor Iván Martín Girona
85' Wissel Girona Wissel Pablo Torre voor Portu Girona
89' Wissel Elche Wissel Fidel voor Mario Gaspar Elche
89' Wissel Elche Wissel Borja Garcés voor Nicolás Fernández Elche
91' Gele kaart Elche Gele kaart voor Tete Morente Elche
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Girona
Opstellingen Elche - Girona
De opstellingen van Elche en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Girona

Elche en Girona spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Elche en Girona elkaar treffen in de Copa Del Rey.