Nabeschouwing Getafe - Sevilla (1-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Getafe het dinsdag 16 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Sevilla (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Getafe en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Sergio Ramos, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Getafe kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jaime Mata, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Isaac Romero zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sevilla de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Sevilla vergroot nadat Isaac Romero de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sevilla.

LIVE Getafe - Sevilla 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sevilla Doelpunt Sergio Ramos met assist van Suso Sevilla 0-1
23' Doelpunt Getafe Doelpunt Jaime Mata Getafe 1-1
46' Wissel Sevilla Wissel Jesús Navas voor Juanlu Sánchez Sevilla
48' Doelpunt Sevilla Doelpunt Isaac Romero met assist van Lucas Ocampos Sevilla 1-2
55' Doelpunt Sevilla Doelpunt Isaac Romero met assist van Djibril Sow Sevilla 1-3
56' Wissel Getafe Wissel Enes Ünal voor Jaime Mata Getafe
56' Wissel Getafe Wissel Óscar Rodríguez voor Juanmi Latasa Getafe
66' Wissel Sevilla Wissel Ivan Rakitić voor Suso Sevilla
66' Wissel Getafe Wissel Jordi voor Nemanja Maksimovic Getafe
66' Wissel Getafe Wissel Omar Alderete voor Gastón Álvarez Getafe
66' Wissel Getafe Wissel Carles Aleñá voor Diego Rico Getafe
70' Wissel Sevilla Wissel Mariano Díaz voor Isaac Romero Sevilla
74' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Tanguy Nianzou Sevilla
78' Gele kaart Getafe Gele kaart voor José Bordalás Jiménez Getafe
79' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
80' Wissel Sevilla Wissel Lucien Agoumé voor Djibril Sow Sevilla
80' Wissel Sevilla Wissel Marcão voor Tanguy Nianzou Sevilla
96' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Alberto Flores Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Sevilla
Opstellingen Getafe - Sevilla
De opstellingen van Getafe en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Sevilla

Getafe en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Sevilla in de Copa Del Rey vond plaats op 10 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 2 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Getafe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.