Nabeschouwing Girona - Rayo Vallecano (3-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 17 januari 2024 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Girona het woensdag 17 januari 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Rayo Vallecano (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Girona en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Cristhian Stuani, waarmee Girona met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 19e minuut voor dat Girona via Cristhian Stuani op 2-0 kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Girona, waarmee Daley Blind zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 36 minuten deed Randy Nteka iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rayo Vallecano werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Rayo Vallecano echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Girona.

LIVE Girona - Rayo Vallecano 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Girona Doelpunt Cristhian Stuani met assist van Portu Girona 1-0
19' Penalty Girona Penalty Cristhian Stuani Girona 2-0
26' Doelpunt Girona Doelpunt Daley Blind met assist van Portu Girona 3-0
36' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Randy Nteka Rayo Vallecano 3-1
47' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Randy Nteka Rayo Vallecano
47' Gele kaart Girona Gele kaart voor Cristhian Stuani Girona
46' Wissel Girona Wissel Antal Yaakobishvili voor Juanpe Girona
46' Wissel Girona Wissel Yan Couto voor Arnau Martínez Girona
60' Wissel Girona Wissel Valery Fernández voor Viktor Tsygankov Girona
61' Wissel Girona Wissel Aleix García voor Yangel Herrera Girona
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel Álvaro García voor Isi Palazón Rayo Vallecano
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel Óscar Trejo voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel Radamel Falcao voor Jorge de Frutos Rayo Vallecano
75' Wissel Girona Wissel Iván Martín voor Jhon Solis Girona
83' Wissel Rayo Vallecano Wissel José Pozo voor Óscar Valentín Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Rayo Vallecano
Opstellingen Girona - Rayo Vallecano
De opstellingen van Girona en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Rayo Vallecano

Girona en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Copa Del Rey.