Nabeschouwing Guijuelo - Sporting Gijón (0-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 17:30 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Guijuelo het woensdag 1 november 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Guijuelo in Guijuelo.

Via de Guijuelo - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guijuelo - Sporting Gijón (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Guijuelo en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter José Antonio López Toca geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Asiel Mateo zette Sporting Gijón op een 0-1 voorsprong in de 59e minuut van de wedstrijd. In de 61e minuut moest Mario Sánchez García van het veld vertrekken nadat scheidsrechter José Antonio López Toca een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Guijuelo verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sporting Gijón via een goal van Riki Rodríguez in de 67e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 86e minuut volgde een derde treffer van Sporting Gijón, waarmee Marcos Fernández zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Antonio López Toca, waardoor Sporting Gijón een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Guijuelo - Sporting Gijón 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guijuelo - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Wissel Guijuelo Wissel Xabier Dominguez voor Garban Guijuelo
59' Eigen doelpunt Sporting Gijón Eigen doelpunt Asiel Mateo Sporting Gijón 0-1
60' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Carlos Izquierdoz Sporting Gijón
61' Rode kaart Guijuelo Rode kaart voor Mario Sánchez García Guijuelo
63' Wissel Sporting Gijón Wissel Enol Coto voor Dani Queipo Sporting Gijón
63' Wissel Sporting Gijón Wissel Riki Rodríguez voor Guille Rosas Sporting Gijón
67' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Riki Rodríguez Sporting Gijón 0-2
70' Gele kaart Guijuelo Gele kaart voor Cristobal Gil Marin Guijuelo
70' Wissel Guijuelo Wissel Ibrahima Dieng voor Diego Gonzalez Guijuelo
71' Wissel Guijuelo Wissel Juan Antonio voor Álvaro Coque Guijuelo
75' Wissel Sporting Gijón Wissel Marcos Fernández voor Uroš Đurđević Sporting Gijón
75' Wissel Sporting Gijón Wissel Cristian Rivera voor Ignacio Martín Sporting Gijón
78' Wissel Guijuelo Wissel Cedenilla voor Alberto Guijuelo
78' Wissel Guijuelo Wissel Alonso García García voor Asiel Mateo Guijuelo
86' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Marcos Fernández Sporting Gijón 0-3
86' Wissel Sporting Gijón Wissel Alejandro Lozano voor Francisco Villalba Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Guijuelo - Sporting Gijón
Opstellingen Guijuelo - Sporting Gijón
De opstellingen van Guijuelo en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guijuelo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Guijuelo - Sporting Gijón

Guijuelo en Sporting Gijón spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Antonio López Toca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Guijuelo en Sporting Gijón elkaar treffen in de Copa Del Rey.