Nabeschouwing Hércules - Burgos (1-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 2 november 2023 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Hércules het donderdag 2 november 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Burgos. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio José Rico Pérez in Alicante.

Via de Hércules - Burgos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hércules - Burgos (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Hércules en Burgos is onder leiding van scheidsrechter Raúl Martín González Francés geëindigd in een 1-2 overwinning voor Burgos. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Fer Niño, waarmee Burgos met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Grego Sierra zorgde ervoor dat Hércules op 1-1 kwam te staan in de 35e minuut. In de 51e minuut zette Javi López zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Burgos de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Raúl Martín González Francés, waardoor Burgos een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hércules - Burgos 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hércules - Burgos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Burgos Wissel Kévin Appin voor Esteban Saveljich Burgos
19' Doelpunt Burgos Doelpunt Fer Niño met assist van Kévin Appin Burgos 0-1
35' Eigen doelpunt Hércules Eigen doelpunt Grego Sierra Hércules 1-1
51' Doelpunt Burgos Doelpunt Javi López met assist van Álex Sancris Burgos 1-2
60' Gele kaart Hércules Gele kaart voor José Manuel Gómez Hércules
62' Wissel Burgos Wissel Edu Espiau voor Fer Niño Burgos
62' Wissel Burgos Wissel Dani Ojeda voor Javi López Burgos
65' Wissel Hércules Wissel Roger Colomina voor Alfonso Candelas Hércules
65' Wissel Hércules Wissel Ketu Jih Kalvin voor Jose Artiles Hércules
65' Wissel Hércules Wissel Hugo Sanz Pérez voor Alvarito Hércules
69' Wissel Burgos Wissel Aitor Córdoba voor Kévin Appin Burgos
69' Wissel Burgos Wissel Curro Sánchez voor Álex Sancris Burgos
75' Wissel Hércules Wissel Nico Espinosa voor Míchel Herrero Hércules
75' Wissel Hércules Wissel Marcos Mendes voor Diego Lorenzo Hércules
77' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Unai Elgezabal Burgos
83' Gele kaart Hércules Gele kaart voor Ryan Nolan Hércules
89' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Loïc Badiashile Burgos
90' Gele kaart Burgos Gele kaart voor Borja González Burgos
93' Gele kaart Hércules Gele kaart voor Miki Muñoz Hércules
93' Gele kaart Hércules Gele kaart voor Jean-Paul Ndjoli Hércules
Video hoogtepunten en samenvatting Hércules - Burgos
Opstellingen Hércules - Burgos
De opstellingen van Hércules en Burgos zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Hércules - Burgos

Hércules en Burgos spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Raúl Martín González Francés en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hércules en Burgos elkaar treffen in de Copa Del Rey.