Nabeschouwing Huesca - Rayo Vallecano (0-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Huesca het zaterdag 6 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Rayo Vallecano (0-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Huesca en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rayo Vallecano. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Rayo Vallecano dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 118e minuut door Óscar Valentín, waarmee Rayo Vallecano met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rayo Vallecano opnieuw te scoren. In de 122e minuut was het Isi Palazón die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rayo Vallecano.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter César Soto Grado af en was het Rayo Vallecano die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE Huesca - Rayo Vallecano 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Huesca Wissel Hugo Vallejo voor Joaquín Muñoz Huesca
62' Wissel Rayo Vallecano Wissel Isi Palazón voor Jorge de Frutos Rayo Vallecano
62' Wissel Rayo Vallecano Wissel Óscar Valentín voor Diego Mendez Rayo Vallecano
63' Wissel Huesca Wissel Javi Martínez voor Kento Hashimoto Huesca
63' Wissel Huesca Wissel Iker Kortajarena voor Javi Mier Huesca
63' Wissel Huesca Wissel Juanjo Nieto voor Iván Martos Huesca
76' Wissel Rayo Vallecano Wissel Sergio Camello voor Randy Nteka Rayo Vallecano
76' Wissel Rayo Vallecano Wissel Radamel Falcao voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
76' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Radamel Falcao Rayo Vallecano
81' Wissel Rayo Vallecano Wissel José Pozo voor Unai López Rayo Vallecano
82' Wissel Huesca Wissel Jovanny Bolívar voor Samuel Obeng Huesca
88' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Óscar Valentín Rayo Vallecano
90' Wissel Huesca Wissel Manu Rico voor Enzo Lombardo Huesca
105' Wissel Rayo Vallecano Wissel Florian Lejeune voor Martín Pascual Rayo Vallecano
117' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Manu Rico Huesca
118' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Óscar Valentín met assist van Radamel Falcao Rayo Vallecano 0-1
122' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Isi Palazón Rayo Vallecano 0-2
121' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Juanjo Nieto Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Rayo Vallecano
Opstellingen Huesca - Rayo Vallecano
De opstellingen van Huesca en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Rayo Vallecano

Huesca en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huesca en Rayo Vallecano in de Copa Del Rey vond plaats op 3 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rayo Vallecano favoriet. 1 keer wist de ploeg van Huesca te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huesca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.