Nabeschouwing Lorca Deportiva - Eibar (0-4) || Copa Del Rey 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Lorca Deportiva het dinsdag 31 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Francisco Artés Carrasco in Lorca.

Via de Lorca Deportiva - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorca Deportiva - Eibar (0-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Lorca Deportiva en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Iván Caparrós Hernández geëindigd in een 0-4 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door Angel Troncho, waarmee SD Eibar met 0-1 de leiding nam. SD Eibar vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Konrad de la Fuente op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van SD Eibar, waarmee Ager Aketxe zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ager Aketxe zette SD Eibar even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Iván Caparrós Hernández toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Eibar.

LIVE Lorca Deportiva - Eibar 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorca Deportiva - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Wissel SD Eibar Wissel Angel Troncho voor Yacine Qasmi SD Eibar
58' Wissel SD Eibar Wissel Iker Alday voor Róber SD Eibar
68' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Angel Troncho met assist van José Corpas SD Eibar 0-1
72' Wissel Lorca Deportiva Wissel Cristo voor Hamza El Harchi Lorca Deportiva
77' Wissel SD Eibar Wissel Ager Aketxe voor José Corpas SD Eibar
77' Wissel SD Eibar Wissel Jon Bautista voor Yanis Rahmani SD Eibar
77' Wissel SD Eibar Wissel Konrad de la Fuente voor Quique SD Eibar
79' Wissel Lorca Deportiva Wissel Mohamed Feriani voor Andrés Lorca Deportiva
79' Wissel Lorca Deportiva Wissel Sergio Cases voor Dani Bermejo Lorca Deportiva
79' Wissel Lorca Deportiva Wissel Baró Moreno voor Juande Martínez Lorca Deportiva
80' Wissel Lorca Deportiva Wissel Kevin Martín Torriente voor Héctor Fernández Lorca Deportiva
80' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Konrad de la Fuente SD Eibar 0-2
83' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Ager Aketxe SD Eibar 0-3
90' Penalty SD Eibar Penalty Ager Aketxe SD Eibar 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Lorca Deportiva - Eibar
Opstellingen Lorca Deportiva - Eibar
De opstellingen van Lorca Deportiva en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorca Deportiva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lorca Deportiva - Eibar

Lorca Deportiva en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iván Caparrós Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lorca Deportiva en Eibar elkaar treffen in de Copa Del Rey.