Nabeschouwing Málaga - Real Sociedad (0-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Málaga het zondag 7 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Real Sociedad (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Málaga en Real Sociedad is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Einar Galilea zette Real Sociedad op een 0-1 voorsprong in de 49e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Real Sociedad uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Málaga - Real Sociedad 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Real Sociedad Wissel Carlos Fernández voor Arsen Zakharyan Real Sociedad
46' Wissel Real Sociedad Wissel Beñat Turrientes voor Martín Zubimendi Real Sociedad
48' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Juanpe Málaga
49' Eigen doelpunt Real Sociedad Eigen doelpunt Einar Galilea Real Sociedad 0-1
51' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Moussa Diarra Málaga
54' Wissel Málaga Wissel Dioni voor Juanpe Málaga
54' Wissel Málaga Wissel Kevin Villodres voor Antonio Cordero Málaga
54' Wissel Málaga Wissel Daniel Lorenzo voor Diego Murillo Málaga
62' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Aihen Muñoz Real Sociedad
63' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Carlos Fernández Real Sociedad
65' Wissel Málaga Wissel David Larrubia voor Aarón Ochoa Moloney Málaga
72' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Magunazelaia voor Ander Barrenetxea Real Sociedad
79' Wissel Real Sociedad Wissel Aritz Elustondo voor Álvaro Odriozola Real Sociedad
79' Wissel Málaga Wissel Manu Molina voor Luca Sangalli Málaga
79' Wissel Real Sociedad Wissel Kieran Tierney voor Aihen Muñoz Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Real Sociedad
Opstellingen Málaga - Real Sociedad
De opstellingen van Málaga en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Real Sociedad

Málaga en Real Sociedad spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Real Sociedad in de Copa Del Rey vond plaats op 7 november 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Málaga als Real Sociedad wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.