Nabeschouwing Marbella - Racing Ferrol (1-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Marbella het woensdag 1 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Racing Ferrol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Marbella in Marbella.

Via de Marbella - Racing Ferrol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marbella - Racing Ferrol (1-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Marbella en Racing Ferrol is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een 1-3 overwinning voor Racing Ferrol. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Racing Ferrol dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Sabin Merino, waarmee Racing Ferrol met 0-1 de leiding nam. Marbella kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marco Tulio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut moest Marbella verder met een man minder nadat Fran Beltrán een rode kaart had gekregen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de 103e minuut was het Racing Ferrol dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Álvaro Giménez. Na 116 minuten werd de voorsprong voor Racing Ferrol vergroot nadat Álvaro Giménez de 1-3 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez af en was het Racing Ferrol die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

LIVE Marbella - Racing Ferrol 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marbella - Racing Ferrol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Racing Ferrol Doelpunt Sabin Merino Racing Ferrol 0-1
63' Wissel Marbella Wissel Gato voor Ernest Ohemeng Marbella
63' Wissel Marbella Wissel Toni Sánchez voor Oscar Gonzalez Marbella
63' Wissel Marbella Wissel Utrilla voor Iker Muñoz Marbella
66' Wissel Racing Ferrol Wissel Iker Losada voor Alex López Racing Ferrol
66' Wissel Racing Ferrol Wissel Josep Señé voor Álvaro Vadillo Racing Ferrol
71' Doelpunt Marbella Doelpunt Marco Tulio met assist van Gato Marbella 1-1
76' Gele kaart Racing Ferrol Gele kaart voor Francisco De La Manzanara Racing Ferrol
77' Rode kaart Marbella Rode kaart voor Fran Beltrán Marbella
79' Gele kaart Racing Ferrol Gele kaart voor David Castro Racing Ferrol
82' Wissel Racing Ferrol Wissel Heber Pena Picos voor Nacho Sánchez Racing Ferrol
82' Wissel Racing Ferrol Wissel Carlos Vicente voor Manu Justo Racing Ferrol
90' Wissel Marbella Wissel Carrasco voor Alberto Soto Marbella
90' Wissel Marbella Wissel Aitor Puñal voor Fran Moreno Marbella
95' Wissel Racing Ferrol Wissel Álvaro Giménez voor Sabin Merino Racing Ferrol
103' Doelpunt Racing Ferrol Doelpunt Álvaro Giménez met assist van Heber Pena Picos Racing Ferrol 1-2
105' Wissel Marbella Wissel Rafa de Vicente voor Julio Delgado Marbella
111' Gele kaart Marbella Gele kaart voor Utrilla Marbella
116' Doelpunt Racing Ferrol Doelpunt Álvaro Giménez met assist van Heber Pena Picos Racing Ferrol 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Marbella - Racing Ferrol
Opstellingen Marbella - Racing Ferrol
De opstellingen van Marbella en Racing Ferrol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marbella gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Racing Ferrol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marbella - Racing Ferrol

Marbella en Racing Ferrol spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marbella en Racing Ferrol elkaar treffen in de Copa Del Rey.