Nabeschouwing Melilla - Eibar (1-1) (1-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 7 december 2023 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Melilla het donderdag 7 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Melilla - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla - Eibar (1-1) (1-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla en Eibar is onder leiding van scheidsrechter José Luis Guzmán Mansilla geëindigd in een overwinning voor Eibar. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Eibar het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door José Enrique, waarmee Melilla met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Quique in de 54e minuut zorgde er even later voor dat SD Eibar weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-4 score in het voordeel van Eibar, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Melilla - Eibar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Melilla Doelpunt José Enrique met assist van Dani Martín Melilla 1-0
28' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Cantarero Melilla
38' Wissel Melilla Wissel Ousama Siddiki voor Cantarero Melilla
53' Wissel Melilla Wissel Migue García voor Ousama Siddiki Melilla
54' Penalty SD Eibar Penalty Quique SD Eibar 1-1
54' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Stefan Simić Melilla
55' Wissel SD Eibar Wissel José Salcedo voor SD Eibar
64' Wissel SD Eibar Wissel Yacine Qasmi voor Mario Soriano SD Eibar
69' Wissel SD Eibar Wissel Angel Troncho voor Konrad de la Fuente SD Eibar
69' Wissel Melilla Wissel Álvaro Tejero voor Iker Alday Melilla
69' Wissel Melilla Wissel Antonio Cotán voor Melilla
71' Wissel Melilla Wissel Dani García voor Moisés Rodríguez Melilla
71' Wissel Melilla Wissel José Antonio Caro voor David Suárez Melilla
71' Wissel SD Eibar Wissel Alberto Martín voor José Enrique SD Eibar
84' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Unai Vencedor Melilla
90' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Pepe Romero Antonio Cotán SD Eibar
90' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Cristian Gutiérrez José Antonio Ríos Melilla
92' Gele kaart Melilla Gele kaart voor José Antonio Caro Melilla
95' Wissel SD Eibar Wissel Dani García voor SD Eibar
1' Penalty gescoord in shootout SD Eibar Penalty gescoord in shootout José Corpas SD Eibar 0-1
2' Penalty gemist in shootout Melilla Penalty gemist in shootout José Antonio Caro Melilla 0-1
3' Penalty gescoord in shootout SD Eibar Penalty gescoord in shootout Quique SD Eibar 0-2
4' Penalty gescoord in shootout Melilla Penalty gescoord in shootout Álvaro Yuste Melilla 0-2
5' Penalty gescoord in shootout SD Eibar Penalty gescoord in shootout Álvaro Tejero SD Eibar 0-3
6' Penalty gescoord in shootout Melilla Penalty gescoord in shootout Dani García Melilla 1-3
7' Penalty gescoord in shootout SD Eibar Penalty gescoord in shootout Aritz Muguruza SD Eibar 1-4
99' Penalty gescoord in shootout SD Eibar Penalty gescoord in shootout Jeremie Gnali SD Eibar
101' Penalty gemist in shootout Melilla Penalty gemist in shootout José Corpas Yanis Rahmani Melilla
Video hoogtepunten en samenvatting Melilla - Eibar
Opstellingen Melilla - Eibar
De opstellingen van Melilla en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Melilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Melilla - Eibar

Melilla en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Guzmán Mansilla en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Melilla en Eibar elkaar treffen in de Copa Del Rey.