Nabeschouwing Mensajero - Espanyol (0-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Mensajero het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Silvestre Carrillo in La Palma.

Via de Mensajero - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mensajero - Espanyol (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Mensajero en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Manuel Jesús Orellana Cid geëindigd in een 0-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Salvi, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Espanyol vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Salvi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Espanyol.

LIVE Mensajero - Espanyol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mensajero - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Espanyol Doelpunt Salvi met assist van Ramon Espanyol 0-1
38' Doelpunt Espanyol Doelpunt Salvi Espanyol 0-2
44' Gele kaart Mensajero Gele kaart voor Ruymán Arteaga Mensajero
46' Gele kaart Mensajero Gele kaart voor Cristian Toboso Mensajero
47' Gele kaart Mensajero Gele kaart voor Óscar González Mensajero
48' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Edu Expósito Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel Roger Martínez voor Edu Expósito Espanyol
61' Wissel Mensajero Wissel Borjas Martin Gonzalez voor Toty Mensajero
67' Wissel Espanyol Wissel José Gragera voor Leandro Cabrera Espanyol
69' Wissel Mensajero Wissel Malick Diallo Thiao voor Juan David Marín Velázquez Mensajero
69' Wissel Mensajero Wissel Pedro Morillo voor Ale Martínez Mensajero
74' Wissel Mensajero Wissel Pirri voor Eduardo de Salles Mensajero
74' Wissel Mensajero Wissel Pollo voor Maxi Mensajero
75' Wissel Espanyol Wissel Álvaro Aguado voor Omar Sadik Espanyol
75' Wissel Espanyol Wissel Joan Puig voor Ramon Espanyol
83' Gele kaart Mensajero Gele kaart voor Malick Diallo Thiao Mensajero
84' Wissel Espanyol Wissel Jofre Carreras voor Salvi Espanyol
85' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Joan Puig Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Mensajero - Espanyol
Opstellingen Mensajero - Espanyol
De opstellingen van Mensajero en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mensajero gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mensajero - Espanyol

Mensajero en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Jesús Orellana Cid en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mensajero en Espanyol elkaar treffen in de Copa Del Rey.