Nabeschouwing Navalcarnero - Alcorcón (0-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Navalcarnero het woensdag 1 november 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Alcorcón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Mariano González in Navalcarnero.

Via de Navalcarnero - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Navalcarnero - Alcorcón (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Navalcarnero en Alcorcón is onder leiding van scheidsrechter Luis Mario Milla Alvéndiz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Alcorcón. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Javi Lara, waarmee Alcorcón met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Alcorcón.

LIVE Navalcarnero - Alcorcón 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Navalcarnero - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Javi Lara Alcorcón 0-1
31' Gele kaart Navalcarnero Gele kaart voor Carlos Enrique Faya Rivero Navalcarnero
46' Wissel Alcorcón Wissel Javi Castro voor Óscar Rivas Alcorcón
65' Wissel Alcorcón Wissel Jean-Sylvain Babin voor Álex López Alcorcón
65' Wissel Alcorcón Wissel Jacobo González voor Chema Alcorcón
73' Wissel Navalcarnero Wissel Jaime Sancho voor Agustín Rafael Alonso Cavallaro Navalcarnero
73' Wissel Navalcarnero Wissel Rubén Del Valle voor Saúl Navalcarnero
81' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Eric Gómez Alcorcón
81' Wissel Navalcarnero Wissel Carlos Llamas voor Carlos Enrique Faya Rivero Navalcarnero
81' Wissel Navalcarnero Wissel Ruizma voor Guti Navalcarnero
82' Wissel Alcorcón Wissel Xavier Quintilla voor Eric Gómez Alcorcón
87' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Jacobo González Alcorcón
88' Wissel Alcorcón Wissel Yan Eteki voor Javi Lara Alcorcón
93' Gele kaart Navalcarnero Gele kaart voor Ruizma Navalcarnero
Video hoogtepunten en samenvatting Navalcarnero - Alcorcón
Opstellingen Navalcarnero - Alcorcón
De opstellingen van Navalcarnero en Alcorcón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Navalcarnero gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Alcorcón zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Navalcarnero - Alcorcón

Navalcarnero en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Mario Milla Alvéndiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Navalcarnero en Alcorcón elkaar treffen in de Copa Del Rey.