Nabeschouwing Náxara - Melilla (1-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Náxara het woensdag 1 november 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Melilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Salera in Nájera.

Via de Náxara - Melilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Náxara - Melilla (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Náxara en Melilla is onder leiding van scheidsrechter Pablo Monterrubio Torres geëindigd in een 1-2 overwinning voor Melilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Melilla kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van José Antonio González. Melilla vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dani García op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 71e minuut was de ideale kans voor Melilla om te scoren. Vinícius Tanque was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Aitor Lorá namens Náxara in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo Monterrubio Torres, waardoor Melilla een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Náxara - Melilla 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Náxara - Melilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Melilla Doelpunt José Antonio González Melilla 0-1
27' Gele kaart Náxara Gele kaart voor Miguel Martínez Náxara
31' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Sergio Pérez Melilla
42' Wissel Náxara Wissel Iván Villoslada voor Javier Orodea Náxara
49' Doelpunt Melilla Doelpunt Dani García met assist van Ousama Siddiki Melilla 0-2
53' Gele kaart Náxara Gele kaart voor Alex Merino Náxara
64' Wissel Náxara Wissel Pepe Blanco voor Miguel Martínez Náxara
64' Wissel Náxara Wissel Víctor Martínez voor Juan García Náxara
64' Wissel Náxara Wissel Nika Sharikadze voor Iñigo Ochoa Náxara
66' Wissel Melilla Wissel Antonio Cotán voor Dani García Melilla
66' Wissel Melilla Wissel Vinícius Tanque voor José Enrique Melilla
71' Penalty gemist Melilla Penalty gemist Vinícius Tanque Vinícius Tanque Melilla
79' Wissel Melilla Wissel Migue García voor Sergio Pérez Melilla
79' Wissel Melilla Wissel Dani Martín voor Ousama Siddiki Melilla
81' Wissel Náxara Wissel Mikel Córdoba voor Iván Rojo Náxara
87' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Alex Masogo Melilla
88' Gele kaart Náxara Gele kaart voor Diego Parrado Náxara
91' Doelpunt Náxara Doelpunt Aitor Lorá met assist van Iván Villoslada Náxara 1-2
91' Wissel Melilla Wissel Marchena voor José Antonio González Melilla
Video hoogtepunten en samenvatting Náxara - Melilla
Opstellingen Náxara - Melilla
Voorbeschouwing Náxara - Melilla

Náxara en Melilla spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo Monterrubio Torres en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Náxara en Melilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.