Nabeschouwing Orihuela - Girona (2-5) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 7 december 2023 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Orihuela het donderdag 7 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Los Arcos in Orihuela.

Via de Orihuela - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orihuela - Girona (2-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Orihuela en Girona is onder leiding van scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer geëindigd in een 2-5 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Pablo Torre, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. Orihuela kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sergio Mendinueta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Louis Daniel Booker zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Orihuela de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Cristhian Stuani de 2-2 maakte voor Girona. Girona leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 74 minuten op voorsprong na een goal van Cristhian Stuani: 2-3. In de 82e minuut was het Portu van Girona wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Girona mocht Valery Fernández in de 87e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mateo Busquets Ferrer bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Girona.

LIVE Orihuela - Girona 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orihuela - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Girona Doelpunt Pablo Torre met assist van Iker Almena Girona 0-1
27' Doelpunt Orihuela Doelpunt Sergio Mendinueta met assist van Armando Ortiz Abellan Orihuela 1-1
48' Doelpunt Orihuela Doelpunt Louis Daniel Booker met assist van Nacho Muñoz Orihuela 2-1
49' Gele kaart Orihuela Gele kaart voor Nacho Muñoz Orihuela
58' Wissel Girona Wissel Yan Couto voor Ibrahima Kébé  Girona
58' Wissel Girona Wissel Miguel Gutiérrez voor Iker Almena Girona
58' Wissel Girona Wissel Sávio voor Arnau Martínez Girona
66' Doelpunt Girona Doelpunt Cristhian Stuani met assist van Valery Fernández Girona 2-2
68' Wissel Orihuela Wissel Jawed voor Nacho Muñoz Orihuela
69' Wissel Orihuela Wissel Juanmi Callejón voor Sergio Camacho Orihuela
70' Gele kaart Girona Gele kaart voor Cristhian Stuani Girona
74' Doelpunt Girona Doelpunt Cristhian Stuani met assist van Miguel Gutiérrez Girona 2-3
78' Wissel Orihuela Wissel Adrian Revilla voor Jaime Escobar Orihuela
78' Wissel Orihuela Wissel Marc Sirera voor Álvaro Salinas Orihuela
82' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van Miguel Gutiérrez Girona 2-4
83' Wissel Girona Wissel Viktor Tsygankov voor Portu Girona
85' Wissel Orihuela Wissel Jamie Yayi Mpie voor Sergio Mendinueta Orihuela
87' Doelpunt Girona Doelpunt Valery Fernández Girona 2-5
88' Wissel Girona Wissel Eric García voor Jhon Solis Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Orihuela - Girona
Opstellingen Orihuela - Girona
De opstellingen van Orihuela en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orihuela gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Girona zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Orihuela - Girona

Orihuela en Girona spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mateo Busquets Ferrer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orihuela en Girona elkaar treffen in de Copa Del Rey.