Nabeschouwing Real Avilés - Arenteiro (0-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 16:30 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Real Avilés het woensdag 1 november 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Arenteiro. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Román Suárez Puerta in Avilés.

Via de Real Avilés - Arenteiro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Avilés - Arenteiro (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Avilés en Arenteiro is onder leiding van scheidsrechter José Alberto Pardeiro Puente geëindigd in een 0-1 overwinning voor Arenteiro. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Marquitos, waarmee Arenteiro met 0-1 de leiding nam. Arenteiro kreeg via Juan Delgado in de 45e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter José Alberto Pardeiro Puente de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Arenteiro.

LIVE Real Avilés - Arenteiro 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Avilés - Arenteiro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Arenteiro Doelpunt Marquitos met assist van Juan Delgado Arenteiro 0-1
36' Gele kaart Real Avilés Gele kaart voor Mauro Javier Dos Santos Real Avilés
42' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor Tiago Rodríguez Arenteiro
45' Penalty gemist Arenteiro Penalty gemist Juan Delgado Juan Delgado Arenteiro
64' Wissel Arenteiro Wissel Luis Chacón voor Manin Arenteiro
64' Wissel Arenteiro Wissel Vitra voor Tiago Rodríguez Arenteiro
65' Wissel Real Avilés Wissel Davo Fernández voor Natalio Real Avilés
65' Wissel Real Avilés Wissel Claudio Medina voor Joel del Pino Real Avilés
70' Gele kaart Real Avilés Gele kaart voor Jesús del Amo Real Avilés
74' Wissel Real Avilés Wissel Ismael Cerro Sánchez voor Miquel Alorda Real Avilés
74' Wissel Real Avilés Wissel Jorge Fernández voor Javier Mecerreyes Real Avilés
76' Wissel Arenteiro Wissel Jorge Manuel Romay Santiago voor Juan Delgado Arenteiro
76' Wissel Arenteiro Wissel Miku Fedor voor Iván Ramos Arenteiro
81' Wissel Arenteiro Wissel Bueso voor Marquitos Arenteiro
Video hoogtepunten en samenvatting Real Avilés - Arenteiro
Opstellingen Real Avilés - Arenteiro
Voorbeschouwing Real Avilés - Arenteiro

Real Avilés en Arenteiro spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Alberto Pardeiro Puente en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Avilés en Arenteiro elkaar treffen in de Copa Del Rey.