Nabeschouwing Real Jaén - Eldense (2-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 16:30 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Real Jaén het woensdag 1 november 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Eldense. De wedstrijd wordt gespeeld in Nuevo Estadio La Victoria in Jaén.

Via de Real Jaén - Eldense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Jaén - Eldense (2-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Jaén en Eldense is onder leiding van scheidsrechter Rafael Sánchez López geëindigd in een 2-3 overwinning voor Eldense. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Brian Triviño, waarmee Real Jaén met 1-0 de leiding nam. Eldense kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Miguel Marí, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette Mario Martos zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Jaén de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Eldense nadat Derick Poloni in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. Na 94 minuten spelen wist Eldense via Pablo de Castro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rafael Sánchez López. Na 94 minuten kon Pablo de Castro van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Real Jaén het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-3 winst voor Eldense.

LIVE Real Jaén - Eldense 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Jaén - Eldense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor Juanma Real Jaén
24' Doelpunt Real Jaén Doelpunt Brian Triviño met assist van Javi Moyano Real Jaén 1-0
33' Wissel Eldense Wissel Alex Bernal voor Youness Lachab Didi Eldense
46' Doelpunt Eldense Doelpunt Miguel Marí met assist van Joel Jorquera Eldense 1-1
55' Wissel Eldense Wissel Carlos voor Piña Eldense
56' Wissel Eldense Wissel Juanto Ortuño voor Arnau Ortiz Eldense
60' Wissel Real Jaén Wissel Joselillo voor Diego García Real Jaén
61' Gele kaart Eldense Gele kaart voor Florin Andone Eldense
62' Doelpunt Real Jaén Doelpunt Mario Martos met assist van Joselillo Real Jaén 2-1
65' Wissel Eldense Wissel Toni Abad voor Florin Andone Eldense
66' Wissel Eldense Wissel Iván Chapela voor Miguel Llambrich Eldense
69' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor Pablo de Castro Real Jaén
73' Wissel Real Jaén Wissel Gonzalo Guzmán voor Mario Martos Real Jaén
74' Wissel Real Jaén Wissel Iván Aguilar voor Brian Triviño Real Jaén
75' Gele kaart Eldense Gele kaart voor Toni Abad Eldense
87' Doelpunt Eldense Doelpunt Derick Poloni Eldense 2-2
88' Wissel Real Jaén Wissel Mauro Cabello voor Juanma Real Jaén
89' Wissel Real Jaén Wissel Óscar Lozano voor Miguel Cancelo Real Jaén
92' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor Javi Moyano Real Jaén
91' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor Juanto Ortuño Real Jaén 2-3
94' Penalty Eldense Penalty Pablo de Castro Eldense
94' Tweede gele kaart Real Jaén Tweede gele kaart voor Pablo de Castro Real Jaén
Video hoogtepunten en samenvatting Real Jaén - Eldense
Opstellingen Real Jaén - Eldense
De opstellingen van Real Jaén en Eldense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Jaén gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Eldense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Jaén - Eldense

Real Jaén en Eldense spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rafael Sánchez López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Jaén en Eldense elkaar treffen in de Copa Del Rey.