Nabeschouwing Rubi - Rotlet Molinar (0-0) (4-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 12 oktober 2023 - 17:00 uur



In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Rubi het donderdag 12 oktober 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rotlet Molinar. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Municipal d'Olot in Olot.

Via de Rubi - Rotlet Molinar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubi - Rotlet Molinar (0-0) (4-2 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Rubi en Rotlet Molinar is geëindigd in een overwinning voor Rubi. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Rubi het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Rubi en Rotlet Molinar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Rubi - Rotlet Molinar
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
1
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
85
91
Gevaarlijke aanvallen
69
48
Corners
6
5
Wissels
5
5
LIVE Rubi - Rotlet Molinar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubi - Rotlet Molinar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rubi - Rotlet Molinar
Opstellingen Rubi - Rotlet Molinar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rubi - Rotlet Molinar

Rubi en Rotlet Molinar spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Rubi en Rotlet Molinar elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Rubi 0
Winst Rotlet Molinar 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rubi - Rotlet Molinar Opstelling Rubi Opstelling Rotlet Molinar Live Rubi - Rotlet Molinar Live Rubi - Rotlet Molinar kijken Rubi - Rotlet Molinar kijken Live Rubi - Rotlet Molinar stream Rubi - Rotlet Molinar Fox Sports Nabeschouwing Rubi - Rotlet Molinar Uitslag Rubi - Rotlet Molinar Statistieken Rubi - Rotlet Molinar Copa Del Rey 2023/2024 Rubi - Rotlet Molinar wedden Rubi - Rotlet Molinar gokken Rubi - Rotlet Molinar Unibet