Nabeschouwing San Roque de Lepe - Girona (1-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt San Roque de Lepe het woensdag 1 november 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Ciudad de Lepe in Lepe.

Via de San Roque de Lepe - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Roque de Lepe - Girona (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen San Roque de Lepe en Girona is onder leiding van scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso geëindigd in een 1-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Valery Fernández, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. San Roque de Lepe kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mohamed Mizzian, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 98e minuut zette Sávio zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso, waardoor Girona een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE San Roque de Lepe - Girona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Roque de Lepe - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Pablo Aguilar San Roque de Lepe
46' Wissel San Roque de Lepe Wissel Fran López voor Abreu San Roque de Lepe
46' Wissel Girona Wissel Sávio voor Ibrahima Kébé  Girona
48' Doelpunt Girona Doelpunt Valery Fernández met assist van Arnau Martínez Girona 0-1
51' Doelpunt San Roque de Lepe Doelpunt Mohamed Mizzian met assist van Sergio Garcia San Roque de Lepe 1-1
62' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Carlos Aguilar San Roque de Lepe
65' Wissel Girona Wissel Yan Couto voor Miguel Gutiérrez Girona
66' Wissel San Roque de Lepe Wissel Jacobo voor Juan Carlos Camacho San Roque de Lepe
75' Wissel Girona Wissel Artem Dovbyk voor Viktor Tsygankov Girona
75' Wissel Girona Wissel Iván Martín voor Portu Girona
81' Wissel Girona Wissel Silvi voor Jhon Solis Girona
83' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Fran López San Roque de Lepe
84' Wissel San Roque de Lepe Wissel Jesús Rueda voor Diego Gutiérrez San Roque de Lepe
84' Wissel San Roque de Lepe Wissel Ivan Robles voor Hassou Diaby San Roque de Lepe
98' Doelpunt Girona Doelpunt Sávio met assist van Artem Dovbyk Girona 1-2
99' Gele kaart Girona Gele kaart voor Sávio Girona
Video hoogtepunten en samenvatting San Roque de Lepe - Girona
Opstellingen San Roque de Lepe - Girona
De opstellingen van San Roque de Lepe en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Roque de Lepe gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Girona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing San Roque de Lepe - Girona

San Roque de Lepe en Girona spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat San Roque de Lepe en Girona elkaar treffen in de Copa Del Rey.