Nabeschouwing Sestao River - Celta de Vigo (1-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 7 december 2023 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Sestao River het donderdag 7 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Las Llanas in Sestao.

Via de Sestao River - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sestao River - Celta de Vigo (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Sestao River en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Anastasios Douvikas, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Unai Núñez zorgde ervoor dat Sestao River op 1-1 kwam te staan in de 73e minuut. Door een benutte penalty kwam Celta de Vigo vervolgens op 1-2. Het was Anastasios Douvikas die vanaf 11 meter wist te scoren in de 78e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Celta de Vigo een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sestao River - Celta de Vigo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sestao River - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor Álvaro Gete Sestao River
17' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Anastasios Douvikas met assist van Miguel Rodríguez Celta de Vigo 0-1
42' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Miguel Rodríguez Celta de Vigo
46' Wissel Sestao River Wissel Jon Cabo voor Alex Carbonell Sestao River
65' Wissel Celta de Vigo Wissel Carles Pérez voor Miguel Rodríguez Celta de Vigo
65' Wissel Sestao River Wissel Kepa Uriarte voor Álvaro Gete Sestao River
73' Eigen doelpunt Sestao River Eigen doelpunt Unai Núñez Sestao River 1-1
76' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor Álvaro Mateo Sestao River
77' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor Pere García Sestao River
78' Penalty Celta de Vigo Penalty Anastasios Douvikas Celta de Vigo 1-2
79' Wissel Sestao River Wissel Ibai Sanz voor Jon Guruzeta Sestao River
79' Wissel Sestao River Wissel Mario Camero voor Álvaro Mateo Sestao River
83' Wissel Celta de Vigo Wissel Luca de la Torre  voor Williot Swedberg Celta de Vigo
88' Wissel Celta de Vigo Wissel Renato Tapia voor Anastasios Douvikas Celta de Vigo
89' Wissel Celta de Vigo Wissel Jørgen Strand Larsen voor Franco Cervi Celta de Vigo
90' Wissel Sestao River Wissel Asier Del Rio Bilbao voor Markel Etxeberría Sestao River
Video hoogtepunten en samenvatting Sestao River - Celta de Vigo
Opstellingen Sestao River - Celta de Vigo
De opstellingen van Sestao River en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sestao River gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sestao River - Celta de Vigo

Sestao River en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sestao River en Celta de Vigo elkaar treffen in de Copa Del Rey.