Nabeschouwing Tenerife - Las Palmas (2-0) || Copa Del Rey 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Tenerife het zondag 7 januari 2024 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz in Tenerife.

Via de Tenerife - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tenerife - Las Palmas (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Tenerife en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-0 overwinning voor Tenerife. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tenerife kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van José Amo. Tenerife vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luismi Cruz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut kreeg José Amo van Tenerife voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tenerife de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 76e minuut werd Julián Araujo van Las Palmas met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Las Palmas het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Tenerife.

LIVE Tenerife - Las Palmas 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tenerife - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Tenerife Doelpunt José Amo met assist van Luismi Cruz Tenerife 1-0
21' Doelpunt Tenerife Doelpunt Luismi Cruz met assist van Roberto López Tenerife 2-0
23' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Déo Bassinga Las Palmas
28' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Loïc Williams Tenerife
29' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Aitor Sanz Tenerife
46' Wissel Las Palmas Wissel Benito Ramírez voor Déo Bassinga Las Palmas
48' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor José Amo Tenerife
59' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Nacho Martínez Tenerife
62' Tweede gele kaart Tenerife Tweede gele kaart voor José Amo Tenerife
67' Wissel Tenerife Wissel Sergio González voor Luismi Cruz Tenerife
67' Wissel Las Palmas Wissel Alberto Moleiro voor Sory Kaba Las Palmas
68' Wissel Las Palmas Wissel Kirian Rodríguez voor Omenuke Mfulu Las Palmas
73' Wissel Las Palmas Wissel Marc Cardona voor Enzo Loiodice Las Palmas
76' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Julián Araujo Las Palmas
76' Rode kaart Las Palmas Rode kaart voor Julián Araujo Las Palmas
79' Wissel Tenerife Wissel Álex Corredera voor Roberto López Tenerife
87' Wissel Tenerife Wissel Aitor Buñuel voor Yann Bodiger Tenerife
87' Wissel Tenerife Wissel Enric Gallego voor Ángel Rodríguez Tenerife
88' Wissel Tenerife Wissel Nikola Sipcic voor Aitor Sanz Tenerife
92' Wissel Las Palmas Wissel Máximo Perrone voor Pejiño Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Tenerife - Las Palmas
Opstellingen Tenerife - Las Palmas
De opstellingen van Tenerife en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tenerife gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tenerife - Las Palmas

Tenerife en Las Palmas spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tenerife en Las Palmas elkaar treffen in de Copa Del Rey.