Nabeschouwing Tenerife - Mallorca (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Tenerife het dinsdag 16 januari 2024 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Heliodoro Rodríguez Lopéz in Tenerife.

Via de Tenerife - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tenerife - Mallorca (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Tenerife en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mallorca. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Mallorca dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 120e minuut door Cyle Larin, waarmee Mallorca met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Mallorca dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Mario Melero López af en was het Mallorca die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Tenerife - Mallorca 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tenerife - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Amath Ndiaye Mallorca
41' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Javier Aguirre Onaindía Mallorca
56' Wissel Mallorca Wissel Dani Rodríguez voor José Copete Mallorca
56' Wissel Mallorca Wissel Toni Lato voor Siebe Van Der Heyden Mallorca
56' Wissel Mallorca Wissel Antonio Raíllo voor Amath Ndiaye Mallorca
62' Wissel Mallorca Wissel Antonio Sánchez voor David López Mallorca
71' Wissel Mallorca Wissel Cyle Larin voor Javi Llabrés Mallorca
72' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Antonio Raíllo Mallorca
75' Wissel Tenerife Wissel Yanis Rahmani voor Teto Tenerife
79' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Omar Mascarell Mallorca
80' Wissel Tenerife Wissel Luismi Cruz voor Sergio González Tenerife
80' Wissel Tenerife Wissel Yann Bodiger voor Roberto López Tenerife
85' Wissel Tenerife Wissel Loïc Williams voor José León Tenerife
85' Wissel Tenerife Wissel Álvaro Jiménez voor Álex Corredera Tenerife
96' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Álvaro Jiménez Tenerife
97' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Javi Llabrés Mallorca
99' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Dani Rodríguez Mallorca
104' Wissel Tenerife Wissel Ángel Rodríguez voor Enric Gallego Tenerife
107' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Giovanni González Mallorca
116' Wissel Mallorca Wissel Samuel Costa voor Sergi Darder Mallorca
120' Doelpunt Mallorca Doelpunt Cyle Larin met assist van Giovanni González Mallorca 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Tenerife - Mallorca
Opstellingen Tenerife - Mallorca
De opstellingen van Tenerife en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tenerife gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tenerife - Mallorca

Tenerife en Mallorca spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tenerife en Mallorca elkaar treffen in de Copa Del Rey.