Nabeschouwing Tudelano - Las Palmas (1-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Tudelano het woensdag 6 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Ciudad de Tudela in Tudela.

Via de Tudelano - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tudelano - Las Palmas (1-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Tudelano en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-2 overwinning voor Las Palmas. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Las Palmas dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Sory Kaba, waarmee Las Palmas met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Joel Rodríguez in de 42e minuut zorgde er even later voor dat Tudelano weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Aarón Escandell dacht na 112 minuten te scoren voor Las Palmas, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Munir El Haddadi namens Las Palmas in de 124e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Juan Martínez Munuera af en was het Las Palmas die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Tudelano - Las Palmas 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tudelano - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Sory Kaba met assist van Marc Cardona Las Palmas 0-1
42' Penalty Tudelano Penalty Joel Rodríguez Tudelano 1-1
47' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Colau Tudelano
66' Wissel Las Palmas Wissel Enzo Loiodice voor Máximo Perrone Las Palmas
67' Wissel Las Palmas Wissel Marvin Park voor Pejiño Las Palmas
69' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Marc Cardona Las Palmas
69' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Ramón Riego Tudelano
70' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Dani Santigosa Las Palmas
72' Wissel Las Palmas Wissel Alex Suárez voor Las Palmas
80' Wissel Tudelano Wissel Munir El Haddadi voor Daley Sinkgraven Tudelano
86' Wissel Las Palmas Wissel Luis Carbonell voor Dani Santigosa Las Palmas
96' Wissel Las Palmas Wissel Alberto Moleiro voor Alex Suárez Las Palmas
90' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Saúl Coco Omenuke Mfulu Tudelano
91' Wissel Las Palmas Wissel Oriol Riera voor Las Palmas
90' Wissel Tudelano Wissel Julián Araujo voor Marc Cardona Tudelano
97' Wissel Tudelano Wissel Iván Martínez voor Mario Sánchez Tudelano
97' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Gianluca Simeone Joel Rodríguez Las Palmas
112' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Aarón Escandell Las Palmas
124' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Munir El Haddadi met assist van Alberto Moleiro Las Palmas 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Tudelano - Las Palmas
Opstellingen Tudelano - Las Palmas
De opstellingen van Tudelano en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tudelano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tudelano - Las Palmas

Tudelano en Las Palmas spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tudelano en Las Palmas elkaar treffen in de Copa Del Rey.