Nabeschouwing Utebo - Mirandés (1-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Utebo het woensdag 1 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mirandés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santa Ana in Utebo.

Via de Utebo - Mirandés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Utebo - Mirandés (1-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Utebo en Mirandés is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mirandés. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Mirandés dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Diego Moreno zette Utebo op een 1-0 voorsprong in de 42e minuut van de wedstrijd. Mirandés kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Pablo Tomeo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Luis Ángel Forcen dacht na 90 minuten te scoren voor Mirandés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Adrián Cordero Vega af en was het Mirandés die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Utebo - Mirandés 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Utebo - Mirandés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Eigen doelpunt Utebo Eigen doelpunt Diego Moreno Utebo 1-0
46' Wissel Mirandés Wissel Ilyas Chaira voor Alberto Reina Mirandés
46' Wissel Mirandés Wissel Pablo Tomeo voor Javier Martón Ansó Mirandés
53' Doelpunt Mirandés Doelpunt Pablo Tomeo Mirandés 1-1
61' Wissel Utebo Wissel Eneko Azurmendi voor Alvaro Alvira Utebo
61' Wissel Mirandés Wissel Jonathan Gómez voor Diego Moreno Mirandés
61' Wissel Utebo Wissel Oier Sarriegi voor Angel Pérez Utebo
65' Gele kaart Utebo Gele kaart voor David Sánchez Utebo
68' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Nikita Iosifov Mirandés
74' Wissel Utebo Wissel Luis Ángel Forcen voor David Sánchez Utebo
74' Wissel Utebo Wissel Alvaro Meseguer voor Eric Iglesias Fernández Utebo
78' Wissel Mirandés Wissel Sergio Barcia voor Mathis Lachuer Mirandés
81' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Álex Barbu Mirandés
88' Gele kaart Utebo Gele kaart voor Machote Utebo
90' Wissel Mirandés Wissel Pablo Ramón voor Nikita Iosifov Mirandés
90' Doelpunt Mirandés Doelpunt Luis Ángel Forcen Mirandés
94' Wissel Utebo Wissel Ivan Durdov voor Utebo 1-2
95' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Nene David Marín Mirandés
101' Wissel Mirandés Wissel Pablo Tomeo voor Mirandés
105' Gele kaart Utebo Gele kaart voor Álvaro Sanz Tachi Utebo
112' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Toni Pérez Mirandés
115' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Pablo Tomeo Mirandés
115' Wissel Utebo Wissel Pablo Ramón voor Utebo
119' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Javier Latas Rios Javi Hernández Mirandés
122' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Jonathan Gómez Mirandés
Video hoogtepunten en samenvatting Utebo - Mirandés
Opstellingen Utebo - Mirandés
De opstellingen van Utebo en Mirandés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Utebo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mirandés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Utebo - Mirandés

Utebo en Mirandés spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Utebo en Mirandés elkaar treffen in de Copa Del Rey.