Nabeschouwing Villanovense - UD Ibiza (2-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Donderdag 2 november 2023 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Villanovense het donderdag 2 november 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen UD Ibiza. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Villanovense in Villanueva de la Serena.

Via de Villanovense - UD Ibiza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villanovense - UD Ibiza (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Villanovense en UD Ibiza is onder leiding van scheidsrechter Abraham Domínguez Cervantes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Villanovense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Nikolay Obolskiy, waarmee UD Ibiza met 0-1 de leiding nam. Villanovense kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mario González, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette José Bermúdez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villanovense de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Abraham Domínguez Cervantes, waardoor Villanovense een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Villanovense - UD Ibiza 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villanovense - UD Ibiza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor Abdelilah Damar UD Ibiza
40' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Javi Sánchez Villanovense
40' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Alberto Fuentes Villanovense
42' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt Nikolay Obolskiy met assist van David Arguelles UD Ibiza 0-1
46' Wissel UD Ibiza Wissel Roberto Arroyo voor Abdelilah Damar UD Ibiza
51' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor Iñaki Olaortua UD Ibiza
61' Wissel Villanovense Wissel José Bermúdez voor Javi Sánchez Villanovense
61' Wissel Villanovense Wissel Facundo Rafael Álvarez voor Isra Villanovense
61' Wissel Villanovense Wissel Ángel voor Javi Sánchez Villanovense
62' Doelpunt Villanovense Doelpunt Mario González met assist van Alberto Fuentes Villanovense 1-1
67' Doelpunt Villanovense Doelpunt José Bermúdez Villanovense 2-1
68' Wissel UD Ibiza Wissel Patrick Soko voor Jesús Álvarez UD Ibiza
68' Wissel UD Ibiza Wissel Eugeni Valderrama voor Neskes UD Ibiza
74' Wissel UD Ibiza Wissel Javi Jiménez voor David Arguelles UD Ibiza
77' Wissel Villanovense Wissel Ángel Pajuelo voor Alberto Fuentes Villanovense
79' Wissel UD Ibiza Wissel Rubén Díez voor Suleiman Camara UD Ibiza
81' Wissel Villanovense Wissel Germán Rodríguez Rojas voor Guille Campos Villanovense
87' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Germán Rodríguez Rojas Villanovense
90' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Manolillo Villanovense
Video hoogtepunten en samenvatting Villanovense - UD Ibiza
Opstellingen Villanovense - UD Ibiza
Voorbeschouwing Villanovense - UD Ibiza

Villanovense en UD Ibiza spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abraham Domínguez Cervantes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villanovense en UD Ibiza elkaar treffen in de Copa Del Rey.