Nabeschouwing Yeclano - Rayo Vallecano (0-2) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Yeclano het woensdag 6 december 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal La Constitución in Yecla.

Via de Yeclano - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeclano - Rayo Vallecano (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Yeclano en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door Radamel Falcao, waarmee Rayo Vallecano met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rayo Vallecano opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het Raúl de Tomás die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rayo Vallecano.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano.

LIVE Yeclano - Rayo Vallecano 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeclano - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Bebé Rayo Vallecano
32' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor Andrés Silvente Yeclano
53' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Randy Nteka Rayo Vallecano
55' Wissel Yeclano Wissel Víctor Olmedo voor Álvaro González Yeclano
55' Wissel Yeclano Wissel Pau Pérez voor Juan Yeclano
56' Wissel Rayo Vallecano Wissel José Pozo voor Randy Nteka Rayo Vallecano
64' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pathé Ciss voor Bebé Rayo Vallecano
64' Wissel Rayo Vallecano Wissel Radamel Falcao voor Óscar Valentín Rayo Vallecano
65' Wissel Yeclano Wissel Iván Pérez voor Clemente Iniesta Yeclano
66' Wissel Yeclano Wissel Sergio Sanchís voor Andrés Silvente Yeclano
74' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Martín Pascual Rayo Vallecano
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel Unai López voor Kike Pérez Rayo Vallecano
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel Alfonso Espino voor Pep Chavarría Rayo Vallecano
77' Wissel Yeclano Wissel Uriel voor Javi Pedrosa Yeclano
89' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Radamel Falcao met assist van Unai López Rayo Vallecano 0-1
89' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor Sato Yeclano
94' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Raúl de Tomás met assist van Pathé Ciss Rayo Vallecano 0-2
91' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor Uriel Yeclano
Video hoogtepunten en samenvatting Yeclano - Rayo Vallecano
Opstellingen Yeclano - Rayo Vallecano
De opstellingen van Yeclano en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeclano gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Yeclano - Rayo Vallecano

Yeclano en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeclano en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Copa Del Rey.