Nabeschouwing Yeclano - Sanluqueño (2-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Yeclano het woensdag 1 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sanluqueño. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal La Constitución in Yecla.

Via de Yeclano - Sanluqueño live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeclano - Sanluqueño (2-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Yeclano en Sanluqueño is onder leiding van scheidsrechter Francisco José Ortega Herrera geëindigd in een 2-0 overwinning voor Yeclano. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Yeclano dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 100e minuut dacht Yeclano op voorsprong te komen via een doelpunt van Clemente Iniesta. Helaas voor Yeclano werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 106e minuut was het Yeclano dat via Iván Pérez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Francisco José Ortega Herrera. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 114e minuut gemaakt door Sergio Sanchís waardoor Yeclano met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Sergio Sanchís de voorsprong door in de 122e minuut de 2-0 te scoren voor Yeclano.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Francisco José Ortega Herrera af en was het Yeclano die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-0 overwinning.

LIVE Yeclano - Sanluqueño 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeclano - Sanluqueño teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor Víctor Olmedo Yeclano
41' Gele kaart Sanluqueño Gele kaart voor Nacho Ramon Sanluqueño
42' Wissel Yeclano Wissel Adrian Hernandez Abenza voor Yeclano
46' Wissel Yeclano Wissel Sato voor Juan Yeclano
55' Wissel Yeclano Wissel Juanje voor Luispa Yeclano
55' Wissel Yeclano Wissel Andrés Silvente voor Titi Yeclano
56' Wissel Sanluqueño Wissel Clemente Iniesta voor Pau Pérez Sanluqueño
62' Wissel Sanluqueño Wissel Joaquín González voor Nacho Goma Sanluqueño
62' Gele kaart Sanluqueño Gele kaart voor Francisco Mwepu Nacho Ramon Sanluqueño
67' Gele kaart Sanluqueño Gele kaart voor Joaquín González Sanluqueño
70' Wissel Sanluqueño Wissel Joan Rojas Castilla voor Sanluqueño
71' Wissel Sanluqueño Wissel Jeremy Jorge voor Zacarias Ghailán Abdelkader Sanluqueño
74' Wissel Yeclano Wissel Álex Guti voor Kike Carrasco Yeclano
76' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor Sergio Sanchís Javi Pedrosa Yeclano
77' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor Ayala Yeclano
98' Wissel Sanluqueño Wissel Fernando Román voor Vacas Sanluqueño
100' Doelpunt Yeclano Doelpunt Clemente Iniesta Yeclano
106' Doelpunt Yeclano Doelpunt Iván Pérez met assist van Ayala Yeclano
114' Doelpunt Yeclano Doelpunt Sergio Sanchís Yeclano 1-0
122' Doelpunt Yeclano Doelpunt Sergio Sanchís met assist van Clemente Iniesta Yeclano 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Yeclano - Sanluqueño
Opstellingen Yeclano - Sanluqueño
Voorbeschouwing Yeclano - Sanluqueño

Yeclano en Sanluqueño spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco José Ortega Herrera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeclano en Sanluqueño elkaar treffen in de Copa Del Rey.