Nabeschouwing Zamora - Villarreal (1-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 22 november 2023 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Zamora het woensdag 22 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ruta de la Plata in Zamora.

Via de Zamora - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zamora - Villarreal (1-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Zamora en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Villarreal. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Villarreal dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Asier Etxabaru, waarmee Zamora met 1-0 de leiding nam. Villarreal kwam in de 88e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van José Luis Morales, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 96e minuut zette José Luis Morales zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias af en was het Villarreal die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Zamora - Villarreal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zamora - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Villarreal Wissel Álex Baena voor Alfonso Pedraza Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel Juan Foyth voor Raúl Albiol Villarreal
49' Doelpunt Zamora Doelpunt Asier Etxabaru met assist van Roger Marcè Zamora 1-0
61' Wissel Villarreal Wissel Étienne Capoue voor Santi Comesaña Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor Manu Trigueros Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel Ilias Akhomach voor Kiko Femenía Villarreal
78' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álex Baena Villarreal
80' Wissel Zamora Wissel Víctor López voor Luis Carlos Chaverra Rivas Zamora
87' Wissel Zamora Wissel Javi Barrio voor Adrián Mancebo Zamora
88' Doelpunt Villarreal Doelpunt José Luis Morales Villarreal 1-1
93' Gele kaart Zamora Gele kaart voor Bolo Zamora
96' Doelpunt Villarreal Doelpunt José Luis Morales met assist van Étienne Capoue Villarreal 1-2
97' Wissel Zamora Wissel Pito Camacho voor Roger Marcè Zamora
97' Wissel Zamora Wissel Kun Temenuzhkov voor Dani Hernández Zamora
105' Gele kaart Zamora Gele kaart voor Alejandro Morales Joel Priego Zamora
106' Wissel Zamora Wissel Asier Etxabaru voor Zamora
105' Wissel Villarreal Wissel Jorge Pascual voor José Luis Morales Villarreal
106' Gele kaart Zamora Gele kaart voor Sergi Baldrich Carlos Ramos Zamora
111' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álex Baena Villarreal
111' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alejandro Morales Villarreal
120' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Pepe Reina Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Zamora - Villarreal
Opstellingen Zamora - Villarreal
De opstellingen van Zamora en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zamora gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Zamora - Villarreal

Zamora en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zamora en Villarreal in de Copa Del Rey vond plaats op 5 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zamora te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zamora. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.