Nabeschouwing Udinese - Reggina (0-0) || Coppa Italia 2008/2009

Woensdag 12 november 2008 - 13:00 uur

In de Coppa Italia 2008/2009 neemt Udinese het woensdag 12 november 2008 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Reggina.

Via de Udinese - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Reggina (0-0)

De Coppa Italia 2008/2009 wedstrijd tussen Udinese en Reggina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Belardi in de 87e minuut, waardoor Udinese met een man minder kwam te staan. In de 120e minuut moest F. Quagliarella van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Udinese verder met een speler minder. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Reggina
LIVE Udinese - Reggina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Udinese Gele kaart voor C. Obodo Udinese
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor P. Alvarez Reggina
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor F. Cosenza Reggina
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor A. Costa Reggina
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor Josias Basso Reggina
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor L. Tognozzi Reggina
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor A. Barillà Reggina
47' Wissel Udinese Wissel F. Quagliarella voor A. Floro Flores Udinese
50' Wissel Reggina Wissel F. Ceravolo voor P. Alvarez Reggina
60' Wissel Reggina Wissel A. Barillà voor C. Stuani Reggina
66' Wissel Udinese Wissel A. Lukovic voor C. Zapata Udinese
82' Wissel Reggina Wissel D. Rakic voor D. Di Gennaro Reggina
87' Rode kaart Udinese Rode kaart voor E. Belardi Udinese
88' Wissel Udinese Wissel J. Koprivec voor A. Sánchez Udinese
120' Rode kaart Udinese Rode kaart voor F. Quagliarella Udinese