Nabeschouwing Juventus - Napoli (3-0) || Coppa Italia 2009/2010

Woensdag 13 januari 2010 - 18:45 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Juventus het woensdag 13 januari 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Juventus - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Napoli (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Napoli is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van Diego. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Juventus dat via A. Del Piero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 82e minuut kreeg M. Contini van Napoli voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Napoli de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 83e minuut scoorde Juventus via A. Del Piero, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Napoli
3
0
LIVE Juventus - Napoli 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Juventus Doelpunt Diego Juventus
24' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Contini Napoli
26' Gele kaart Juventus Gele kaart voor H. Salihamidzic Juventus
42' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. De Ceglie Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Z. Grygera voor F. Grosso Juventus
49' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Cigarini Napoli
60' Wissel Napoli Wissel M. Hamsík voor A. Dossena Napoli
64' Wissel Napoli Wissel C. Maggio voor E. Hoffer Napoli
76' Wissel Napoli Wissel F. Quagliarella voor H. Campagnaro Napoli
77' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero Juventus
82' Tweede gele kaart Napoli Tweede gele kaart voor M. Contini Napoli
83' Penalty Juventus Penalty A. Del Piero Juventus
83' Wissel Juventus Wissel J. Zebina voor M. Cáceres Juventus
85' Wissel Juventus Wissel C. Immobile voor A. Del Piero Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Napoli
Opstellingen Juventus - Napoli

Voorbeschouwing Juventus - Napoli

Juventus en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Napoli in de Coppa Italia vond plaats op 4 februari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Juventus en Napoli eindigde namelijk in een gelijkspel.