Nabeschouwing Robur Siena - Grosseto (2-0) || Coppa Italia 2009/2010

Donderdag 12 november 2009 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Robur Siena het donderdag 12 november 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Grosseto.

Via de Robur Siena - Grosseto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Robur Siena - Grosseto (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Robur Siena en Grosseto is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Robur Siena. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht Robur Siena op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Calaiò. Helaas voor Robur Siena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Robur Siena dat via M. Larrondo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Robur Siena - Grosseto
2
0
LIVE Robur Siena - Grosseto 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Robur Siena - Grosseto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor A. Rosi Robur Siena
0' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor S. Vergassola Robur Siena
0' Gele kaart Grosseto Gele kaart voor M. Mellucci Grosseto
0' Gele kaart Grosseto Gele kaart voor Joelson Grosseto
59' Doelpunt Robur Siena Doelpunt E. Calaiò Robur Siena
65' Wissel Grosseto Wissel T. Pichlmann voor L. Vitiello Grosseto
69' Wissel Robur Siena Wissel G. Genevier voor L. Jarolim Robur Siena
75' Wissel Grosseto Wissel L. Alfageme voor T. Job Grosseto
79' Doelpunt Robur Siena Doelpunt M. Larrondo Robur Siena
82' Wissel Grosseto Wissel F. Vitofrancesco voor M. Mellucci Grosseto
88' Wissel Robur Siena Wissel N. Giannetti voor M. Larrondo Robur Siena
89' Gele kaart Grosseto Gele kaart voor L. Consonni Grosseto
89' Wissel Robur Siena Wissel J. Arroé voor M. Fini Robur Siena