Nabeschouwing Roma - Triestina (3-1) || Coppa Italia 2009/2010

Dinsdag 12 januari 2010 - 19:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Roma het dinsdag 12 januari 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Triestina.

Via de Roma - Triestina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Triestina (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Roma en Triestina is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Triestina op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Della Rocca. Helaas voor Triestina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Roma dat via M. Brighi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Vucinic dacht na 61 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Roma via Júlio Baptista, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - Triestina
3
1
LIVE Roma - Triestina 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Triestina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Triestina Penalty L. Della Rocca Triestina
45' Doelpunt Roma Doelpunt M. Brighi Roma
46' Wissel Roma Wissel J. Ménez voor M. Cassetti Roma
46' Wissel Roma Wissel A. Pit voor R. Faty Roma
53' Gele kaart Triestina Gele kaart voor M. Cottafava Triestina
54' Wissel Triestina Wissel N. Princivalli voor C. Pani Triestina
61' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic Roma
63' Wissel Triestina Wissel M. Stankovic voor F. Volpe Triestina
65' Wissel Triestina Wissel R. Brosco voor N. Crovetto Triestina
80' Doelpunt Roma Doelpunt Júlio Baptista Roma
80' Wissel Roma Wissel M. Esposito voor A. Cerci Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Triestina
Opstellingen Roma - Triestina

Voorbeschouwing Roma - Triestina

Roma en Triestina spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Triestina in de Coppa Italia vond plaats op 28 november 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Triestina slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.