Nabeschouwing Alessandria - Santegidiese (6-0) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Alessandria het zondag 8 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Santegidiese.

Via de Alessandria - Santegidiese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alessandria - Santegidiese (6-0)

Het Coppa Italia duel tussen Alessandria en Santegidiese is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Alessandria. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Alessandria op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Cammaroto. Helaas voor Alessandria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Alessandria dat via F. Artico dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Martini dacht na 35 minuten te scoren voor Alessandria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Alessandria via M. Martini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist Alessandria via M. Martini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut scoorde M. Martini namens Alessandria. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alessandria - Santegidiese
6
0
LIVE Alessandria - Santegidiese 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alessandria - Santegidiese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Alessandria Doelpunt V. Cammaroto Alessandria
20' Doelpunt Alessandria Doelpunt F. Artico Alessandria
35' Doelpunt Alessandria Doelpunt M. Martini Alessandria
45' Doelpunt Alessandria Doelpunt M. Martini Alessandria
56' Doelpunt Alessandria Doelpunt M. Martini Alessandria
58' Wissel Santegidiese Wissel S. Spurio voor A. Tempestilli Santegidiese
61' Wissel Alessandria Wissel M. Pasino voor A. Cuneaz Alessandria
65' Wissel Alessandria Wissel L. Damonte voor F. Artico Alessandria
69' Doelpunt Alessandria Doelpunt M. Martini Alessandria
73' Wissel Alessandria Wissel F. Caiazzo voor S. Romeo Alessandria
77' Wissel Santegidiese Wissel L. Fanini voor G. Petritola Santegidiese
87' Wissel Santegidiese Wissel Angelini voor Talvacchia Santegidiese