Nabeschouwing Benevento - Este (5-1) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Benevento het zondag 8 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Este. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Este live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Este (5-1)

Het Coppa Italia duel tussen Benevento en Este is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Benevento. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Este op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Bedin. Helaas voor Este werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Benevento dat via F. Evacuo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Evacuo dacht na 44 minuten te scoren voor Benevento, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Benevento via F. Evacuo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist Benevento via F. Evacuo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 56e minuut scoorde F. Evacuo namens Benevento. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Benevento - Este
5
1
LIVE Benevento - Este 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Este teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Este Gele kaart voor G. Salvato Este
0' Gele kaart Este Gele kaart voor M. Agostini Este
31' Doelpunt Este Doelpunt M. Bedin Este
39' Doelpunt Benevento Doelpunt F. Evacuo Benevento
44' Doelpunt Benevento Doelpunt F. Evacuo Benevento
46' Wissel Benevento Wissel I. Carcione voor C. De Risio Benevento
50' Doelpunt Benevento Doelpunt F. Evacuo Benevento
52' Doelpunt Benevento Doelpunt F. Evacuo Benevento
56' Doelpunt Benevento Doelpunt F. Evacuo Benevento
57' Wissel Benevento Wissel E. DAnna voor G. La Camera Benevento
58' Wissel Este Wissel Trovò voor G. Moresco Este
63' Wissel Benevento Wissel G. Formiconi voor A. Pintori Benevento
63' Wissel Este Wissel A. Asti Brun voor N. Iachemet Este
76' Wissel Este Wissel R. Marchetti voor G. Salvato Este