Nabeschouwing Catania - Varese (4-3) || Coppa Italia 2010/2011

Woensdag 27 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Catania het woensdag 27 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Varese.

Via de Catania - Varese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Varese (4-3)

Het Coppa Italia duel tussen Catania en Varese is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Catania. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Catania op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Pesce. Helaas voor Catania werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Catania dat via M. Antenucci dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. U. Eusepi dacht na 51 minuten te scoren voor Varese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Catania via T. Morimoto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Varese via A. Frara de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut scoorde U. Eusepi namens Varese. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 116e minuut leek N. Spolli te scoren voor Catania, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Catania - Varese
4
3
LIVE Catania - Varese 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Varese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Catania Gele kaart voor C. Llama Catania
0' Gele kaart Varese Gele kaart voor Café Varese
0' Gele kaart Varese Gele kaart voor A. Coly Varese
0' Gele kaart Varese Gele kaart voor D. Corti Varese
0' Gele kaart Catania Gele kaart voor M. López Catania
0' Gele kaart Varese Gele kaart voor G. De Luca Varese
12' Doelpunt Catania Doelpunt S. Pesce Catania
26' Doelpunt Catania Doelpunt M. Antenucci Catania
46' Wissel Varese Wissel G. De Luca voor F. Furlan Varese
46' Wissel Varese Wissel Claiton voor G. Figliomeni Varese
51' Doelpunt Varese Doelpunt U. Eusepi Varese
56' Doelpunt Catania Doelpunt T. Morimoto Catania
60' Wissel Catania Wissel G. Delvecchio voor E. Carboni Catania
64' Wissel Varese Wissel A. Scialpi voor A. Coly Varese
77' Penalty Varese Penalty A. Frara Varese
78' Doelpunt Varese Doelpunt U. Eusepi Varese
81' Wissel Catania Wissel M. López voor M. Antenucci Catania
116' Doelpunt Catania Doelpunt N. Spolli Catania