Nabeschouwing Cavese - Gubbio (0-2) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Cavese het zondag 8 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gubbio.

Via de Cavese - Gubbio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cavese - Gubbio (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Cavese en Gubbio is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gubbio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht Gubbio op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sandreani. Helaas voor Gubbio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Gubbio dat via J. Gomez Taleb dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cavese - Gubbio
LIVE Cavese - Gubbio 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cavese - Gubbio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Cavese Gele kaart voor A. La Ragione Cavese
0' Gele kaart Cavese Gele kaart voor G. Bacchiocchi Cavese
0' Gele kaart Cavese Gele kaart voor E. Citro Cavese
0' Gele kaart Gubbio Gele kaart voor R. Boisfer Gubbio
0' Gele kaart Cavese Gele kaart voor S. DellIsola Cavese
53' Doelpunt Gubbio Doelpunt A. Sandreani Gubbio
58' Wissel Cavese Wissel S. DellIsola voor A. La Ragione Cavese
63' Wissel Gubbio Wissel G. Capogrosso voor E. Testardi Gubbio
65' Doelpunt Gubbio Doelpunt J. Gomez Taleb Gubbio
72' Wissel Cavese Wissel A. Barra voor A. Schetter Cavese
72' Wissel Gubbio Wissel E. Gaggiotti voor M. Perelli Gubbio
81' Wissel Gubbio Wissel C. Galano voor A. Donnarumma Gubbio
88' Wissel Cavese Wissel G. Maresca voor E. Citro Cavese