Nabeschouwing Chievo - Sassuolo (2-0) || Coppa Italia 2010/2011

Donderdag 28 oktober 2010 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Chievo het donderdag 28 oktober 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo.

Via de Chievo - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Sassuolo (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Chievo en Sassuolo is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mandelli. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Chievo dat via D. Moscardelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Sassuolo
2
0
LIVE Chievo - Sassuolo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Chievo Doelpunt D. Mandelli Chievo
60' Wissel Chievo Wissel De Paula voor M. Marcolini Chievo
65' Wissel Chievo Wissel Rincón voor G. Sardo Chievo
65' Wissel Sassuolo Wissel A. De Falco voor L. Riccio Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel A. Cinelli voor A. Catellani Sassuolo
79' Doelpunt Chievo Doelpunt D. Moscardelli Chievo
83' Wissel Chievo Wissel R. Kirilov voor D. Moscardelli Chievo
83' Wissel Sassuolo Wissel A. Vignali voor M. Fusani Sassuolo