Nabeschouwing Como - Guidonia Montecelio (3-1) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 17:00 uur



In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Como het zondag 8 augustus 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Guidonia Montecelio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Sinigaglia (Como) in Como.

Via de Como - Guidonia Montecelio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Como - Guidonia Montecelio (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Como en Guidonia Montecelio is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Como. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Romaggioli in de 22e minuut, waardoor Guidonia Montecelio met een man minder kwam te staan. In de 24e minuut was het Como dat via J. Fortunato dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Fortunato dacht na 35 minuten te scoren voor Como, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Como via G. Cozzolino, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist Guidonia Montecelio via M. Vittorini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Como - Guidonia Montecelio
Goals
3
1
LIVE Como - Guidonia Montecelio 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Como - Guidonia Montecelio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart Como Gele kaart voor E. Bardelloni Como
22' Rode kaart Guidonia Montecelio Rode kaart voor C. Romaggioli Guidonia Montecelio
23' Wissel Guidonia Montecelio Wissel G. Visconti voor P. DAvato Guidonia Montecelio
24' Doelpunt Como Doelpunt J. Fortunato Como
35' Doelpunt Como Doelpunt J. Fortunato Como
46' Wissel Como Wissel R. Licata voor E. Bardelloni Como
49' Wissel Guidonia Montecelio Wissel M. Vittorini voor A. Pancrazi Guidonia Montecelio
54' Doelpunt Como Doelpunt G. Cozzolino Como
59' Wissel Como Wissel M. Prandelli voor J. Fortunato Como
65' Wissel Guidonia Montecelio Wissel L. Maresca voor L. Severini Guidonia Montecelio
66' Penalty Guidonia Montecelio Penalty M. Vittorini Guidonia Montecelio
72' Wissel Como Wissel R. Ossouho voor G. Cozzolino Como
Video hoogtepunten en samenvatting Como - Guidonia Montecelio
Opstellingen Como - Guidonia Montecelio

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Como - Guidonia Montecelio

Como en Guidonia Montecelio spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Como en Guidonia Montecelio elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Como 0
Winst Guidonia Montecelio 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Como - Guidonia Montecelio Opstelling Como Opstelling Guidonia Montecelio Live Como - Guidonia Montecelio Live Como - Guidonia Montecelio kijken Como - Guidonia Montecelio kijken Live Como - Guidonia Montecelio stream Como - Guidonia Montecelio Fox Sports Nabeschouwing Como - Guidonia Montecelio Uitslag Como - Guidonia Montecelio Statistieken Como - Guidonia Montecelio Coppa Italia 2010/2011 Como - Guidonia Montecelio wedden Como - Guidonia Montecelio gokken Como - Guidonia Montecelio Unibet