Nabeschouwing Cosenza - Lucchese (1-1) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Cosenza het zondag 8 augustus 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lucchese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Vito in Cosenza.

Via de Cosenza - Lucchese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cosenza - Lucchese (1-1)

De Coppa Italia 2010/2011 wedstrijd tussen Cosenza en Lucchese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Lollini in de 45e minuut, waardoor Lucchese met een man minder kwam te staan. In de 47e minuut was het Cosenza dat via E. Musca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Carloto dacht na 90 minuten te scoren voor Lucchese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cosenza - Lucchese
1
1
LIVE Cosenza - Lucchese 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cosenza - Lucchese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor E. Musca Cosenza
0' Gele kaart Lucchese Gele kaart voor M. Bertoli Lucchese
0' Gele kaart Lucchese Gele kaart voor C. Chadi Lucchese
0' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor F. Roselli Cosenza
0' Gele kaart Lucchese Gele kaart voor M. Piccinni Lucchese
0' Gele kaart Lucchese Gele kaart voor G. Marasco Lucchese
45' Rode kaart Lucchese Rode kaart voor C. Lollini Lucchese
46' Wissel Cosenza Wissel N. Olivieri voor A. Fiore Cosenza
46' Wissel Lucchese Wissel E. Pezzi voor M. Taddeucci Lucchese
46' Wissel Lucchese Wissel M. Piccinni voor L. Grassi Lucchese
47' Doelpunt Cosenza Doelpunt E. Musca Cosenza
67' Wissel Cosenza Wissel F. Roselli voor F. Ceccarelli Cosenza
68' Wissel Lucchese Wissel G. Marasco voor M. Pera Lucchese
87' Wissel Cosenza Wissel T. Maggiolini voor G. Ungaro Cosenza
90' Doelpunt Lucchese Doelpunt E. Carloto Lucchese