Nabeschouwing Fiorentina - Empoli (1-0) || Coppa Italia 2010/2011

Dinsdag 26 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Fiorentina het dinsdag 26 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Empoli.

Via de Fiorentina - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Empoli (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Empoli is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 119e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Babacar. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Empoli
1
0
LIVE Fiorentina - Empoli 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. De Silvestri Fiorentina
0' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor K. Babacar Fiorentina
0' Gele kaart Empoli Gele kaart voor L. Tonelli Empoli
0' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Camporese Fiorentina
35' Wissel Empoli Wissel S. Foti voor L. Mchedlidze Empoli
65' Wissel Fiorentina Wissel M. Santana voor P. NDiaye Fiorentina
65' Wissel Empoli Wissel C. Cesaretti voor F. Lazzari Empoli
74' Wissel Empoli Wissel F. Signorelli voor G. Musacci Empoli
76' Wissel Fiorentina Wissel M. Camporese voor A. Gamberini Fiorentina
105' Wissel Fiorentina Wissel A. Gilardino voor A. Cerci Fiorentina
119' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar Fiorentina