Nabeschouwing Fiorentina - Reggina (3-0) || Coppa Italia 2010/2011

Dinsdag 30 november 2010 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Fiorentina het dinsdag 30 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reggina.

Via de Fiorentina - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Reggina (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Reggina is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Babacar. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut moest G. Tedesco van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Reggina verder met een speler minder. M. Marchionni dacht na 44 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Fiorentina via A. Cerci, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Reggina
3
0
LIVE Fiorentina - Reggina 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Zanetti Fiorentina
0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor D. Verruschi Reggina
29' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar Fiorentina
37' Rode kaart Reggina Rode kaart voor G. Tedesco Reggina
43' Wissel Fiorentina Wissel H. Seferovic voor K. Babacar Fiorentina
44' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Marchionni Fiorentina
46' Wissel Reggina Wissel R. Colombo voor S. Rizzato Reggina
47' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Cerci Fiorentina
62' Wissel Fiorentina Wissel G. Comotto voor L. De Silvestri Fiorentina
65' Wissel Reggina Wissel F. Zizzari voor D. Danti Reggina
82' Wissel Fiorentina Wissel F. Masi voor Felipe Fiorentina