Nabeschouwing Grosseto - Gubbio (5-0) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 15 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Grosseto het zondag 15 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gubbio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Grosseto - Gubbio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grosseto - Gubbio (5-0)

Het Coppa Italia duel tussen Grosseto en Gubbio is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Grosseto. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Grosseto op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Freddi. Helaas voor Grosseto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Grosseto dat via G. Caridi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Turati dacht na 49 minuten te scoren voor Grosseto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Grosseto via L. Vitiello, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 71 minuten spelen wist Grosseto via M. Guidone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grosseto - Gubbio
5
0
LIVE Grosseto - Gubbio 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grosseto - Gubbio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Grosseto Doelpunt G. Freddi Grosseto
26' Penalty Grosseto Penalty G. Caridi Grosseto
46' Wissel Gubbio Wissel E. Gaggiotti voor M. Perelli Gubbio
46' Wissel Gubbio Wissel E. Testardi voor A. Donnarumma Gubbio
49' Doelpunt Grosseto Doelpunt M. Turati Grosseto
58' Doelpunt Grosseto Doelpunt L. Vitiello Grosseto
60' Wissel Grosseto Wissel M. Giovio voor G. Greco Grosseto
64' Wissel Grosseto Wissel M. Bruscagin voor G. Freddi Grosseto
71' Doelpunt Grosseto Doelpunt M. Guidone Grosseto
78' Wissel Grosseto Wissel D. Federici voor M. Mellucci Grosseto
79' Wissel Gubbio Wissel M. Montefusco voor C. Galano Gubbio