Nabeschouwing Inter Milan - Palermo (3-1) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 29 mei 2011 - 19:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Inter Milan het zondag 29 mei 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Palermo.

Via de Inter Milan - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Palermo (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Palermo is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Etoo. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Inter dat via S. Etoo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Muñoz dacht na 88 minuten te scoren voor Palermo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Inter via D. Milito, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut moest Palermo verder met een man minder, nadat E. Muñoz een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Palermo
3
1
LIVE Inter Milan - Palermo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Palermo Wissel M. Carrozzieri voor D. Goian Palermo
26' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van W. Sneijder Inter
26' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Acquah Palermo
52' Gele kaart Palermo Gele kaart voor E. Muñoz Palermo
55' Wissel Palermo Wissel F. Miccoli voor A. Acquah Palermo
61' Wissel Inter Wissel G. Pandev voor G. Pazzini Inter
69' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Carrozzieri Palermo
77' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van W. Sneijder Inter
79' Wissel Palermo Wissel M. Pinilla voor A. Hernández Palermo
83' Wissel Inter Wissel M. Mariga voor Thiago Motta Inter
87' Wissel Inter Wissel D. Milito voor W. Sneijder Inter
88' Doelpunt Palermo Doelpunt E. Muñoz met assist van F. Miccoli Palermo
92' Doelpunt Inter Doelpunt D. Milito met assist van G. Pandev Inter
90' Tweede gele kaart Palermo Tweede gele kaart voor E. Muñoz Palermo