Nabeschouwing Inter Milan - Roma (1-1) || Coppa Italia 2010/2011

Woensdag 11 mei 2011 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Inter Milan het woensdag 11 mei 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Inter Milan - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Roma (1-1)

De Coppa Italia 2010/2011 wedstrijd tussen Inter Milan en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 58e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Etoo. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Roma dat via M. Borriello dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Roma
1
1
LIVE Inter Milan - Roma 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Roma Wissel L. Greco voor D. Pizarro Roma
56' Wissel Roma Wissel M. Vucinic voor Fábio Simplício Roma
58' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo Inter
67' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Chivu Inter
67' Wissel Inter Wissel D. Milito voor G. Pazzini Inter
74' Wissel Roma Wissel G. Caprari voor J. Ménez Roma
75' Wissel Inter Wissel Thiago Motta voor H. Kharja Inter
85' Doelpunt Roma Doelpunt M. Borriello Roma
87' Gele kaart Inter Gele kaart voor Maicon Inter
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. Perrotta Roma
90' Gele kaart Roma Gele kaart voor N. Burdisso Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Roma
Opstellingen Inter Milan - Roma

Voorbeschouwing Inter Milan - Roma

Inter Milan en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Roma in de Coppa Italia vond plaats op 19 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Roma slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.