Nabeschouwing Milan - Bari 1908 (3-0) || Coppa Italia 2010/2011

Donderdag 20 januari 2011 - 19:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Milan het donderdag 20 januari 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bari 1908.

Via de Milan - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Bari 1908 (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Bari 1908 is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Ibrahimovic. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Milan dat via A. Merkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Robinho dacht na 65 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Bari 1908
3
0
LIVE Milan - Bari 1908 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Gattuso Milan
19' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic Milan
45' Doelpunt Milan Doelpunt A. Merkel Milan
45' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor A. Raggi Bari 1908
46' Wissel Milan Wissel I. Abate voor G. Gattuso Milan
46' Wissel Bari 1908 Wissel A. Masiello voor N. Pulzetti Bari 1908
65' Doelpunt Milan Doelpunt Robinho Milan
66' Wissel Milan Wissel A. Pirlo voor A. Cassano Milan
70' Wissel Bari 1908 Wissel M. Crimi voor K. Glik Bari 1908
72' Wissel Milan Wissel Alexandre Pato voor A. Merkel Milan
75' Wissel Bari 1908 Wissel F. Caputo voor V. Kutuzov Bari 1908