Nabeschouwing Portosummaga - Südtirol (2-1) || Coppa Italia 2010/2011

Zaterdag 14 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Portosummaga het zaterdag 14 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Südtirol.

Via de Portosummaga - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portosummaga - Südtirol (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Portosummaga en Südtirol is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Portosummaga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Südtirol op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Campo. Helaas voor Südtirol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Portosummaga dat via C. Altinier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Cunico dacht na 87 minuten te scoren voor Portosummaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Portosummaga - Südtirol
2
1
LIVE Portosummaga - Südtirol 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portosummaga - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor H. Kiem Südtirol
13' Doelpunt Südtirol Doelpunt A. Campo Südtirol
46' Wissel Portosummaga Wissel S. Corazza voor G. Puccio Portosummaga
57' Wissel Südtirol Wissel M. Romano voor M. Fischnaller Südtirol
75' Wissel Portosummaga Wissel M. Giacobbe voor R. Bocalon Portosummaga
75' Wissel Südtirol Wissel H. Fink voor A. Campo Südtirol
79' Doelpunt Portosummaga Doelpunt C. Altinier Portosummaga
85' Wissel Südtirol Wissel D. Nazari voor M. Marchi Südtirol
87' Doelpunt Portosummaga Doelpunt M. Cunico Portosummaga